Gemeentenieuws van week 1

Bekijk hier het gemeentenieuws van week 1! Klik op de kop om het volledige bericht te lezen.
Afvalkalender en afval-app 2023 staan live!

De inzameldata voor afval in 2023 staan in de digitale afvalkalender en de afval-app van Cyclus.

Kerstboominzameling

Op woensdag 11 januari zamelt de gemeente kerstbomen in, tussen 13.00 en 15.00 uur. Voor elke ingeleverde kerstboom ontvangt u € 0,50. Klik op de kop van dit artikel om te kijken waar u terechtkunt!

Nieuw college wil samen ‘eerlijk aan de slag’

In navolging van het coalitieakkoord en de meerjarenbegroting presenteert het nieuwe college van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk haar collegeprogramma met de gelijknamige titel: ‘Eerlijk aan de slag’. Het college meent dat het collegeprogramma vastberaden en voortvarend ter hand moet worden genomen om de uitdagingen van dit moment op te lossen. Het collegeprogramma zal bijdragen aan een eerlijker en veiliger samenleving, waar het goed wonen is, waar iedereen een eerlijke kans heeft om mee te doen, in een economie die goed is voor mens en milieu.

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst Bodegraven-Reeuwijk 9 januari 2023

Graag nodigen wij u uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst maandagavond 9 januari. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in Zalencentrum De Brug in Reeuwijk-Brug.

Zet u samen met ons de knop om?

De komende weken vertellen wij u in deze rubriek meer over de energietoeslag, energiecoaches, het energieloket, de postcoderoosregeling en geven we verschillende bespaartips.

Advertentie