Gemeentenieuws van week 44

Bekijk hier het gemeentenieuws van week 44! Klik op de kop om het volledige bericht te lezen.
Binnenkort bij u in de buurt: de Mobiele Milieustraat

Deze maand komt de Mobiele Milieustraat weer naar de inwoners toe. De Mobiele Milieustraat is in november te vinden in Nieuwerbrug, Waarder, Driebruggen, Bodegraven-Noord, Bodegraven-Zuid, Reeuwijk-Brug en Reeuwijk-Dorp. Inwoners kunnen er terecht voor het gratis inleveren van klein grof huishoudelijk afval.

Open dag streekarchief Rijnstreek en Lopikerwaard

Het Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard (streekarchief) viert dit jaar haar 50-jarig jubileum met een open dag op zaterdag 5 november. Van 10.00 tot 15.00 uur kan iedereen langskomen voor de speciale tentoonstelling, het historisch filmmateriaal van de omgeving en de boekenmarkt, inclusief een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Tijdelijke wegafsluitingen Sinterklaasintocht

Bij de verschillende Sinterklaas activiteiten in Bodegraven-Reeuwijk wordt op zaterdag 19 november een aantal straten kortstondig afgesloten:

Langlopende overeenkomst voor openbare verlichting

De gemeente heeft langlopende afspraken gemaakt met drie bedrijven om de openbare verlichting de komende 15 jaar op orde te houden. WS Techniek uit Reeuwijk zorgt voor het dagelijkse onderhoud. FeDu Solutions is verantwoordelijk voor de hele installatie en lost grote ondergrondse storingen op. Unsal Infratechniek werkt aan de grote vervangingsprojecten.

Advertentie