Heres blijft bewegen in de lockdown

De sporthallen zijn gesloten, de lessen binnen zijn niet mogelijk, maar Heres heeft niet stil gezeten. Aan het begin van de Lockdown hebben de trainsters van Heres een online bingo georganiseerd. Het was een feestelijke activiteit, waar ruim 40 leden aan deelnamen. Maar niet alleen spellen organiseert Heres online, ook verschillende sportlessen. De selectie krijgt lenigheidstraining en  krachtlessen buiten op het terrrein van HIIT center Bodegraven ,met dank aan DATO  training voor het beschikbaar stellen van het terrein. De recreanten worden gezellige online sportlessen aangeboden, het is fijn om iedereen zo weer te zien. De leden met de leeftijd van twaalf tot en met achttien jaar gaan online de strijd aan met elkaar door challenges uit te voeren. Challenges kunnen bestaan uit een week lang 10.000 stappen per dag te zetten, iedere dag 1 minuut planken en nog veel meer. De FierFitSoepel 60+ groep krijg elke dag per app een oefening van hun trainster.
Voor de allerjongste leden gaat de juf naar een speeltuin om daar lekker te bewegen. Juf Gaby & juf Irene deelde in Bodegraven-Reeuwijk, Zwammerdam, Waarder, Driebruggen en Nieuwerbrug puzzelpakketjes uit aan de leden met beweegopdrachten, een turn foto puzzel, woordzoeker, een knutsel opdracht en nog een spel op papier. Zo konden alle leden van diverse leeftijdscategorieën blijven bewegen.

Heres kijkt er naar uit om nog meer leuke online activiteiten te organiseren tijdens de lockdown om alle leden in beweging te houden.Voor meer info www.heresbodegraven.nl

 

Ingezonden berichtX