2 (3)

Kleurrijke expositie bij Hoek29

Vanaf heden te zien in Hoek29 een kleurrijke expositie met drie gastexposanten. Hieronder vindt u meer informatie over de kunstenaars. De expositie kunt u bezichtigen tot en met 1 maart 2020. Daarnaast is natuurlijk het werk van de vaste exposanten te zien: Ap Quist, Barry Passchier, IJsbrand Swart, Nisett de Wit, Piet van der Zee en Corrie Voordouw.
Studio Glashelder – Elise Neve

De Bodegraafse Elise Neve maakt onder de naam Studio Glashelder staande objecten, schalen en sieraden van glas. De objecten worden door middel van glasfusen met Bullseye glas gemaakt in een kleine studio aan huis. Door haar achtergrond als neuropsycholoog is Elise geinteresseerd in zintuigelijke informatieverwerking en kenmerkt haar werk zich door veel kleur, textuur en gelaagdheid.

Michiel Deylius 

Michiel werkt sinds 2002 als zelfstandig beeldhouwer/letterhakker/vormgever in steen. Hij is gespecialiseerd in het hakken en vormgeven van letters en tekst in steen, zowel voor vrij werk als voor zelfontworpen grafmonumenten. Zijn autonome werk kent ook een abstracte lijn, die een tegenhanger vormt voor het strakke letterwerk; in dit werk is met name de huid van het beeld belangrijk, waarbij hij ook metalen en zout gebruikt.

Elly Kern

Elly Kern schildert modern figuratief /abstract maar ook hele realistische portretten van mens en dier.

Inmiddels heeft Elly vele exposities in binnen en buitenland op haar naam staan.

==================

 
Ingezonden bericht

X