IMG-20170829-WA0001

Coach Wendy deelt haar afslank traject

“Ken je dat, je loopt door de stad en alle kleren op de paspop zien er zo leuk uit. Dan zegt het stemmetje in je hoofd “neeehh jij bent toch niet zo dun als die pop, dus dat gaat jou toch niet staan”. Ergens wist je dat het stemmetje in je hoofd gelijk had en liep je door.

Dit is één van de vele voorbeelden, elke dag werd ik weer geconfronteerd met de te dikke en ongelukkige Wendy. Toen kwam het stukje: Ik wil wel wel, maar ik weet niet hoe! Tenminste dat dacht ik, daarom “accepteerde” ik maar hoe ik er uitzag. Omdat er toch ergens die onzekerheid bleef, bleef ik eten en vaak minder gezond dat eigenlijk zou moeten. Ik dacht vaak: “Oohh… McDonalds, beter van niet” en dan komt dat stemmetje weer die zegt “I don’t give a shit” en daar ging ik weer: Naar de Mac. Vet eten is dan toch een soort secret pleasure.

Ineens zag ik het licht, ging die knop om. Ik ben op internet gaan zoeken naar totaal iets anders, iets onder begeleiding. Al het andere wat ik had geprobeerd, of tenminste een poging op deed, werkte toch niet. Na het zien van het dieet van Straight away en Gewichtsbeheersing van A tot Z was ik om. Iets waarbij alle verleidingen weg waren van het toch nog even iets extra toevoegen aan je maaltijd. Ik heb me aangemeld en een week later, daar zat ik dan, aan het bureau bij René. De vraag die ik me nog heel goed kan herinneren “Wanneer wil je beginnen?!”. Mijn antwoord: zo snel mogelijk! Dat was op woensdag de 8e. U raadt het al, donderdag 9 maart 2017 was dag 1!
De kilo’s vlogen eraf. Het is motiverend en de complimenten zijn onbetaalbaar. Ik ging me steeds gelukkiger voelen.

Eind oktober zat ik op MIJN streefgewicht! 22,2 kg eraf.

Ik begon het zo interessant te vinden dat ik gestart ben met de opleiding Gewichtsconsulent. Op 1 januari startte ik mijn eigen praktijk Gewichtsbeheersing van A tot Z in Waddinxveen. Inmiddels heb ik onlangs mijn 3e praktijk geopend en ben ik nu gevestigd in Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen.

Ik wil iedereen hetzelfde gevoel geven als dat ik heb: Baas over mijn eigen lijf.

Wil jij dat ook? Maak dan snel een afspraak!
Wendy Hoogerbrug
06 36 27 32 71

 X