Kroonkurken actie voor Hospice Bodegraven-Reeuwijk groot succes!

blank

Al twee jaar houdt het Hospice in Bodegraven een kroonkurken actie. De buizen bij de supermarkten worden wekelijks door vrijwilligers geleegd. Na enige tijd van verzamelen wordt er weer een ritje naar de oud-ijzerhandel gemaakt.

blank


De opbrengst per kilo wisselt, maar alle kleine beetjes helpen. Onlangs werd maar liefst 1160 kg ingeleverd. Het is mooi dat zoveel mensen de moeite nemen om de kroonkurken te sparen en in de daarvoor bestemde buizen te doen.                                                                    

Dit kan in Bodegraven in de buizen met logo bij de beide Jumbo’s en de AH. Of bij het hospice aan de Boesemsingel in de melkbus. Het kan ook in Driebruggen bij Broodje, kaas en eieren, in Reeuwijk bij de COOP, in Waarder bij Plus Hoogendoorn en in Zwammerdam bij Supermarkt Zwammerdam. De opbrengst komt ten goede aan extra’s voor de gastenkamers van het Hospice.

blank

Niet alleen de buizen bij de supermarkten worden wekelijks geleegd, ook bij verschillende restaurants en sportverenigingen wordt hard gespaard. Vanwege het grote succes gaat de actie in 2023 gewoon door, onder het motto: “Heel Bodegraven dopt”.        

www.hospicebodegraven-reeuwijk.nl           

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank