Meesters-en-juffendag op KC Wereldweijde 

blank

Leraren van KC Wereldweijde zijn enorm verwend en in het zonnetje gezet. Kinderen en ouders hebben een fantastisch feest georganiseerd. Er waren drie gezamenlijke activiteiten en tussendoor werd er in de klas en/of buiten verder feest gevierd. 

blank


‘s Morgens werden juffen en meesters in prachtige outfits  gehesen. Vervolgens werden zij stuk voor stuk op de catwalk humoristisch en vol complimenten toegesproken. Natuurlijk is er gezongen voor àlle jarigen. 

De klassen waren prachtig versierd en in elke klas was er een fijne gezellige sfeer tijdens de goed voorbereide activiteiten. Als tweede activiteit maakte het team binnen een half uur een puzzel van 200 stukjes dat hun cadeau onthulde. Ze gaan binnenkort lekker een keertje uit bowlen met het hele team!

De laatste activiteit was echt spetterend! Stoelendans met veel water. Met emmers en bekers op hun hoofd, werden leraren bekogeld door natte balletjes. Zie dan maar eens een lege stoel te bemachtigen! Groep 8 heeft uiteindelijk gewonnen en alle meesters en juffen verslagen. 

De juffen en meesters kijken terug op een enorm geslaagde dag. Ze bedanken iedereen die zijn of haar steentje hieraan heeft bijgedragen!

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank