Nieuw duikelrek Zustertuin dankzij opbrengsten Rebo-Pakjesjacht!

blank

Het duurde een aantal maanden, maar vrijdag 9 juni is dankzij de Rebo Pakjes Jacht een nieuw speel attribuut in De Oude Zustertuin geplaatst! Daar zijn wij natuurlijke enorm trots op. Afgelopen december koppelden we deze onmisbare kinderboerderij in Bodegraven aan de Pakjes Jacht als goed doel.

blank


Dankbaarheid Zustertuin

Voorzitter van de Zustertuin spreekt van een mooi cadeau. ‘’Na 15 jaar zijn er weer duikelrekken in de Zustertuin. Dankzij de pakjesactie konden we dit speeltoestel aanschaffen. De prijzen van speeltoestellen rijzen de pan uit en we zijn grotendeels afhankelijk van acties om het voorzieningenniveau te blijven bieden’’, reageren vrijwilligers van de Zustertuin.

blank

‘’Wij zijn Danny de Vries en zijn team erg dankbaar dat hij hiervoor de middelen bij elkaar heeft gekregen. Het duikelrek staat naast villa Kakelbond en is méér dan alleen een duikelrek. Dit stuk Zustertuin met de boomgaard, de picknickplek, de eekhoorns/kippen/konijnen, de wipkip en de schommel krijgt met de duikelrekken meer allure. We zijn echt erg blij met deze aanwinst!’’

Ook Rebonieuws is dankbaar dat wij dit samen met onze Pakjesjacht-sponsoren kunnen realiseren. We willen graag maatschappelijk betrokken zijn in onze gemeente. Mijn eigen kinderen spelen hier zelf graag. Het is mooi om iets voor de Zustertuin te kunnen betekenen. Op deze wijze zijn we ook offline goed zichtbaar. Jong en oud in beweging krijgen en dat tijdens de gezellige feestmaanden” aldus Danny de Vries.

Pakjesjacht

In december 2022 verstopten wij pakjes door de hele gemeente van Bodegraven-Reeuwijk . Daarna was het voor jullie zoeken geblazen! Dit deden wij niet alleen. Tientallen bedrijven sloten zich bij het initiatief aan als sponsor. Van deze opbrengsten haalden wij de cadeautjes én zetten we een deel opzij voor een goed doel. Deze editie was dat dus de Zustertuin. Bekijk hier de laatste editie terug: https://www.rebonieuws.nl/algemeen/2-jarige-xenne-nobel-uit-reeuwijk-wint-hoofdprijs-rebo-pakjes-jacht/

In 2023 komen we uiteraard terug met een nieuwe editie. We zijn achter de schermen al druk in de weer om een nieuwe toffe editie neer te zetten! Wil je als bedrijf meedoen? Aanmelden kan al!

Door de onderstaande sponsoren uit 2022 was het mogelijk om een duikelrek aan te schaffen. Dank hiervoor!

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank