MOVE-IT Nederlands Kampioen 

In het ‘Hart van Holland’ theater in Nijkerk namen twee selectiegroepen van Studio Forza zondag deel aan het door Dutch Dance organisation georganiseerde Nederlands Kampioenschap. MOVE IT danste een krachtige moderne dans op het nummer ‘Bad grades’ van ‘Kids with buns’ in de categorie modern/jazz. De concurrentie was groot, maar desondanks namen de dansers uit Bodegraven en Alphen aan den Rijn de eerste prijs mee naar huis. Zij mogen zichzelf nu een jaar lang Nederlands Kampioen noemen. 
Ook de selectiegroep JOY nam een beker mee naar huis. Zij werden 2e in de categorie showdance met hun dans op het nummer ‘Workout’ van Kes en Nailah Blackman. Super knap, want door een blessure van een van de dansers moest de formatie last minute nog worden aangepast. 

De bekers krijgen een mooie plek in de prijzenkast van de Studio aan de Doortocht (locatie Bodegraven),  maar niet voordat ze een nachtje hebben gelogeerd bij alle winnaars!

Choreograaf Fleur Kastelijn is maar wat trots en kijkt uit naar de eindshow van Studio Forza op 4 juni in theater Castellum, waar deze successen zeker gevierd gaan worden.X