N459: Nachtafsluiting Goudseweg /Goudsestraatweg / door werkzaamheden

De provincie voert van 27 juni tot en met 2 juli 2022 werkzaamheden uit aan de N459. Tijdens de werkzaamheden is de Goudsestraatweg/Goudseweg tussen rotonde  Goudsestraatweg – afslag Reeuwijk (12) tot en met rotonde Goudseweg – N11 in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.
Wat gaat er gebeuren?

Om deze weg in goede staat te houden voor de veiligheid van weggebruikers vervangen ze meerdere asfaltlagen op de Goudsestraatweg en Goudseweg, gedeelte tussen rotonde  Goudsestraatweg – afslag Reeuwijk (12) en rotonde Goudseweg – N11. Ook het naastgelegen fietspad krijgt nieuw asfalt.

Werktijden

Deze asfaltwerkzaamheden voeren ze uit van maandagavond 27 juni tot en met zaterdagochtend 2 juli 2022. We werken elke nacht tussen 20.00 uur en 06.00 uur.

Verkeershinder en omleiding

Om de overlast voor het verkeer te beperken en de wegwerkers veiligheid te bieden is er voor de nachturen gekozen. Het is dan minder druk op de weg. Tijdens de werkzaamheden is de Goudsestraatweg/Goudseweg tussen rotonde Goudsestraatweg – afslag Reeuwijk (12) tot en met rotonde Goudseweg – N11 in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Tijdens de werkzaamheden die starten op maandagavond (27 juni) en dinsdagavond (28 juni) is de afslag en oprit van de N11 dicht. Op 29 juni, 30 juni en 1 juli is de afslag en oprit van de N11 open. Voor wegverkeer zijn omleidingsroutes ingesteld, daardoor kan uw reistijd oplopen.

Ambulance, brandweer, politie en reddingswerkers kunnen gebruik blijven maken van de weg.

De N459 verbindt de N11 met de A12 en is een belangrijke verbindingsweg tussen Reeuwijk en Bodegraven.

Bron: Provincie Zuid -HollandX