Poster

Nieuw! Iedere woensdag spelletjesmiddag in Buurthuis Vromade – Huis van Alles

Op zoek naar iets leuks op de woensdagmiddag? Vanaf 12 augustus kan je iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur terecht in het Buurthuis Vromade – Huis van Alles voor spelletjes. De eerste keer zullen zij, in verband met de warmte, zorgen voor een lekker waterijsje en zal koud water klaar staan in de koelkast. Kom je ook?
In het buurthuis liggen allerlei spellen klaar om gespeeld te worden, zo ligt er: Risk, Monopoly, een damspel, twee sjoelbakken, zeeslag, mens-erger-je-niet en meer. Je kan in je eentje komen en nieuwe mensen leren kennen, maar ook gezellig iemand meenemen. Iedere woensdag zijn er twee vaste vrijwilligers die je verwelkomen met een lekker bakje koffie of thee (én de eerste keer dus ook een lekker waterijsje!). Voel je welkom en loop gerust een keer binnen.

Belangrijk: Het Huis van Alles houdt de coronamaatregelen in acht. Was voor en na het spelen van de spelletjes je handen en blijf thuis als je verkoudheidsverschijnselen hebt. De vrijwilligers verwelkomen je dan graag de volgende keer.

Waar?

Buurthuis Vromade – Huis van Alles Bodegraven, Vromade 1B

Ingezonden bericht

X