Nieuwe EHBO- en reanimatiecursussen bij Rode Kruis Bodegraven en Nieuwerbrug

Rode Kruis locatie Bodegraven heeft weer een aantal nieuwe EHBO- en reanimatiecursussen gepland. Wil jij nog voor het eind van dit jaar in het bezit zijn van een diploma Uitgebreide EHBO of reanimatiecertificaat? Meld je aan voor een van de cursussen!
Voor de cursus Uitgebreide EHBO zijn nog een paar plekken beschikbaar. Tijdens deze cursus leer je alle vaardigheden die nodig zijn om adequaat eerste hulp te kunnen verlenen bij de meest uiteenlopende letsels, inclusief reanimatie en gebruik van een AED. De cursus bestaat uit een online module die je op je eigen tijd en tempo thuis kan doen. Na het afronden van de online module volg je twee avonden praktijktraining, op dinsdag 22 en dinsdag 29 november bij het Rode Kruis in Bodegraven. Wanneer je de cursus goed afrondt, krijg je na afloop een Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat. Het certificaat is twee jaar geldig.

Basiscursus reanimatie
Op dinsdag 8 november is er een nieuwe basiscursus reanimatie gepland. Deze cursus bestaat uit 2 uur online scholing die je thuis in je eigen tijd kan doen, en 2,5 uur praktijktraining bij het Rode Kruis in Bodegraven. Wanneer je de cursus goed afrondt, krijg je na afloop een Europees erkend Rode Kruis Reanimatiecertificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen.

Voor iedereen die de basiscursus al eens heeft gevolgd in de afgelopen 2 jaar zijn er ook twee herhalingscursussen gepland op 13 december 2022 en 14 februari 2023. Na het succesvol volgen van de herhalingscursus krijg je een nieuw certificaat die weer 2 jaar geldig is.

Aanmelden voor een cursus
Heb je interesse om een van deze cursussen te volgen? Via de website www.rodekruisbodegraven.nl/agenda kan je jezelf direct aanmelden voor een cursus. Na je aanmelding kun je binnen enkele dagen al starten met de online module!

EHBO in NIEUWERBRUG

Advertentie