Medisch Centrum Bodegraven bestaat vijf jaar

In oktober 2022 bestaat het Medisch Centrum Bodegraven vijf jaar. Sinds 2017 heeft het MCB met succes gewerkt aan een centrum met intensieve en efficiënte samenwerking tussen verschillende disciplines. Fysio On the Move, BENU apotheek, huisartsen Daniels, Spaargaren en Van Gils, tandartspraktijk van der Heide, Praktijk voor orthodontie Bodegraven en de specialisten van het Groene Hart Ziekenhuis hebben de handen ineens geslagen. Ook kleinere zorgverleners, zoals diëtist Mirjam van Egmond, Rondom Podotherapie, Vierstroom Zorg Thuis, kinderpsychologie Kinderkwesties en Audicien JewelEar zijn aan boord gekomen.
Huisarts Martijn Daniels vertelt: “Door samen onder één dak te werken, wordt de zorg beter op elkaar afgestemd. Alle zorgverleners zijn hier in het MCB met korte lijntjes aan elkaar verbonden. Zo is iedereen op de hoogte en creëren we de beste, snelste en efficiëntste zorg voor onze patiënten.”

Het MCB heeft naast zorgverlening al meerdere leuke projecten uitgevoerd. “Ons pand is zo goed als zelfvoorzienend, mede door de vele zonnepanelen op het dak. Natuurlijk staat de zorg van onze patiënten voorop, maar het plezier om in ons mooie centrum te werken draagt daar zeker aan bij.”

Open dag 5 november

Op zaterdag 5 november organiseert het Medisch Centrum Bodegraven een open dag. Naast allerlei interessante informatie over bijvoorbeeld Mijngezondheid.net of valpreventie kunt u terecht met al uw vragen bij de deelnemende zorgverleners. Er zijn verschillende workshops en presentaties voor jong en oud. U kunt uw hartritme opmeten, er achter komen of uw botten zwaar zijn, leren prikken op een prikarm, kennismaken met virtuele zorg of een portretfoto laten maken. En nog veel meer.

Voor de allerkleinste bezoekers staan er ook leuke dingen op het programma. Zo kunnen zij kleurplaten maken bij de apotheek, knutselen met Freek de Giraffe van het Groene Hart Ziekenhuis en een kijkje nemen in een echte ambulance.

U bent van harte welkom om op zaterdag 5 november tussen 9:00 en 12:00 uur om een kijkje te komen nemen in Medisch Centrum Bodegraven.

Advertentie