camera-1680666_1920

Onrustige nacht door inbraken in Bodegraven

In de nacht van zondag op maandag 27 juli is bij twee woningen in Bodegraven ingebroken. De onbekenden sloegen toe bij een huis aan de Wielewaal en aan de Zwaluw in Bodegraven. De politie meldt dat ze bij beide woningen via de achterdeur zijn binnengekomen. Dit door een gaatje te boren in de achterdeur. Hierna is de sleutel in het slot omgedraaid.
Insluiper

Op de Facebookpagina van de Onraad- en WhatsApppagina Bodegraven-Reeuwijk deelt een bewoonster een video met daarop een ongewenste persoon in de tuin. Dit gebeurde ook vannacht op de Ruisvoorn in Bodegraven. Hij leek op verkenningspad te zijn. Er is niks gestolen. Op de video is te zien dat de persoon om 02.45 uur een kijkje komt nemen bij het huis. Hij lijkt een zaklamp in zijn hand te hebben en iets te zoeken.  Vannacht was het dus wel raak op de Wielewaal en op de Zwaluw in Bodegraven.

Eerder

Vorige week postte een bewoner uit het dorp ook al een video waarop twee gasten te zien waren die in de tuin stonden in de Prinsenstraat in Bodegraven. Dit gebeurde midden in de nacht rond 03.00 uur. 

Reacties

Uit de reacties op de Facebookpagina lijkt het om dezelfde persoon te gaan en is deze bij meerdere huizen gesignaleerd. X