vitrine615-be8888ca7399-1050×788

Picnic verkoopt straks ijs van De zoete inval uit Bodegraven

Van koe tot vriezer in 3 dagen! Van Groningen tot aan Maastricht! Hoe we dat doen? Zoals jullie misschien wel weten haalt IJssalon De zoete inval de melk zelf, rechtstreeks bij de boer. We pasteuriseren het direct en laten het daarna even rijpen met natuurlijke ingrediënten. Daarna maken we het ijs, verpakken we het en transporteren we het naar Picnic.  Doordat het een online supermarkt is, ligt het ijs niet eerst een paar weken in een distributiecentrum en daarna nog een paar dagen in de winkel voordat het je vriezer in gaat. Zo heb je gegarandeerd vers ijs.
Omdat het maar een paar dagen onderweg is ligt het ijs maar kort in de vriezer, dat is natuurlijk hartstikke milieuvriendelijk en bespaard zomaar 75% stroom.  Ons ijs kent een korte keten, een eerlijke prijs voor de boer en de bakjes die we gebruiken zijn fair geproduceerd en biologisch afbreekbaar. 

Uniek

Uniek in Nederland! We zijn de eerste ijssalon die op deze manier het ijs in heel Nederland kunnen leveren. Dit concept hebben we in Corona tijd bedacht, we moesten verder kijken, wilde ons hoofd boven water houden, niet stilzitten. We wilden tijdens de crisis een stukje positiviteit bij de mensen thuis. Dus naast het leveren in de regio gaan we nu landelijk! Melk en room vers van een van de meest diervriendelijkste melkveehouderijen.

Ons sorbetijs is vooral gemaakt van fruit. Lekker, puur en een echte smaak explosie in je mond. Meloen zoals meloen bedoeld is, alsof je in een lekkere, rijpe meloen bijt. Dit is nog niet in de supermarkt te koop. Waarom niet? Omdat het ijs het lekkerst is als het vers is. 

We starten met 5 smaken, meloen, mango, hazelnoot, vanille en yoghurt Amarena.

 

 X