11072019Martinrebo

Opbrengst voor de Stichting Geef Martin Toekomst

Zoals de meeste mensen wel hebben gelezen hebben wij regelmatig aandacht besteed aan de verkoopacties voor de Stichting Geef Martin Toekomst. Er zijn verkoopacties geweest van handgemaakte sieraden speciaal voor de Stichting Geef Martin Toekomst. Het team Geloof, Hoop en Liefde (een team dat zich inzet voor de KWF en meedoet aan de Samenloop voor Hoop in Alphen aan den Rijn) vond het fijn iets te kunnen betekenen voor Martin en zijn gezin. Maar zonder de vele mensen die of bij de verkoopactie in Bodegraven of bij de inloopavonden bij Diana thuis iets hebben gekocht hadden we nooit tot dit mooie bedrag van € 704,50 kunnen komen. Heel veel dank daarvoor ook namens Martin en zijn gezin. Het bedrag is inmiddels overgedragen aan de Stichting Geef Martin Toekomst.
Hoe nu verder

Martin uit Bodegraven is uitbehandeld voor de ziekte kanker in Nederland, maar in Duitsland kunnen ze hem nog wel behandelingen aanbieden alleen worden die niet vergoed door de verzekering. Door verschillende acties die lopen  en donaties hoopt de stichting die hiervoor is opgezet  het geld binnen te halen  om de behandelingen te kunnen ondergaan in Duitsland.

Inmiddels heeft Martin al een  behandeling gehad en heeft hij te horen gekregen in Duitsland  dat na de laatste  MRI-scan 12 juni   het stabiel is nu (dus een zeer hoopvol bericht). Over twee maanden gaat Martin  weer door de MRI scan.

 

 

 

X