Goede Doelen

De Willibrord is jarig en doneert AED en gift aan de wensambulance!

Afgelopen woensdag werden alle verjaardagen van de leerkrachten van de basisschool Willibrord gevierd. Op deze meesterlijke juffendag stonden niet alleen de juffen en meesters in het zonnetje maar ook anderen. Als je jarig bent krijg je niet alleen cadeaus maar trakteer je ook.
In het afgelopen schooljaar heeft de leerlingenraad van de school de goede doelen gekozen: een AED voor in de buurt en een donatie aan de wensambulance. Met de sponsorloop werd er voldoende geld bijeengebracht  om deze beide mooie doelen te kunnen realiseren. Tijdens de meesterlijke juffendag  kreeg de school bezoek van onze wethouder Jan Leendert van den Heuvel en de huisarts Cathalijne Spaargaren. Zij namen van de leerlingenraad de AED in ontvangst. De wethouder bedankte de leerlingen voor dit belangrijke initiatief en complimenteerde de leerlingen dat zij zorgzaam zijn voor de hele buurt. Dr. Cathalijne Spaargaren gaf een korte uitleg over het belang van de AED. De school zal samen met de buurt de AED gaan installeren en trainen voor gebruik.

Vervolgens kwamen ook de mensen van de wensambulance op de school. Het mooie bedrag verraste hen zeer: € 3218,90! Ook zij bedankten de leerlingen en zij komen in het nieuwe schooljaar met de wensambulance en een presentatie naar de school.

Tot slot kwam ook onze wijkagent Vincent Both op school om samen met ons alle verkeersbrigadiers te bedanken. Kortom het was een feestelijke meesterlijke juffendag waarin de leerlingen niet alleen cadeaus aan de leerkrachten hebben gegeven maar ook een gulle gift aan de samenleving.

 X