Foto expositiecommissie en Elly de Knikker

Opening expositie Rotary Young Talent Event in het Evertshuis!

Woensdag 10 juli a.s. om 19 uur wordt de expositie van het Rotary Young Talent Event op flitsende wijze geopend in de grote zaal van het Evertshuis. De expositie bestaat uit meer dan 300 foto’s gemaakt door kinderen uit groep 7, onder begeleiding van zes professionele fotografen. De jonge fotografen, hun ouders, familie, leraren, de geportretteerden en andere geinteresseerden zijn hierbij van harte uitgenodigd om naar de opening van deze expositie te komen! De inloop is vanaf 18.30 uur en het programma duurt tot uiterlijk 20 uur.
De afgelopen maanden hebben Bram Strookman, Esther Noordergraaf, Danny de Vries, Ap Quist, Rob Poortvliet en Marco Hamoen de kinderen uit de groepen 7 van de deelnemende basisscholen ingewijd in de geheimen van de fotografie. De meer dan 300 jonge fotografen zijn daarop enthousiast zelf aan de slag gegaan om hun mooiste foto te maken. Het resultaat is zichtbaar gemaakt in de insirenrende expositie, die is ingericht door vrijwilligers van de expositie-commissie van het Evertshuis en Rotary. Een resultaat om trots op te zijn en de moeite waard is om te komen bewonderen!

Vanaf woensdag 10 juli zijn de foto’s geëxposeerd in de hal van het Evertshuis. De expositie loopt tot eind augustus. Na afloop van de expositie krijgen de jonge fotografen hun mooie foto – via school – mee naar huis.

De volgende partijen zijn betrokken bij het tot stand komen van de expositie:

Rotaryclub Bodegraven, Esther Noordergraaf Fotografie, Rob Poortvliet Fotografie, Apart Fotografie, Rebonieuws.nl, Marco Hamoen Fotografie, Elly de Knikker van Graficelly, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Rabobank Hollandse IJssel, Domburg Interieurbouw, 13 basisscholen, het Evertshuis en 318 jonge fotografen.

Ingezonden bericht

X