Rijst01_4038922319485391_4096460004312730691_n

Rijsttafel 3.0 bij restaurant bij Robbert in Bodegraven

Na alle hartverwarmende reacties op de eerdere rijsttafels zetten we het nog eenmaal op het menu op 23, 24 en 25 april. Je hebt een rijsttafel voor twee personen voor 50,-, stuur een mailtje naar info@bijrobbert.nl om je rijsttafel voor twee personen te reserveren. Ophalen in het restaurant! pinnen of contant betalen kan bij ophalen. 




Gaan er Indische belletjes rinkelen? Restaurant Bij Robbert gaat op de Indische toer en neemt zijn gasten hier graag in mee. Hopelijk tot snel!

In deze tijd moet je creatief en actief blijven als restaurant eigenaar, aldus Robbert. Mensen zitten veel thuis, dat kan eentonig worden. Met de Indische rijsttafel tover je echt eens iets anders op tafel. U kent de term Indische rijsttafel misschien wel? Een rijsttafel is een tafel vol met heerlijke Indische/Indonesische gerechten en natuurlijk rijst. Op onze website staan alle gerechten. Een kleine aanrader: bekijk ook onze bijgerechten.

Wilt u zo’n overheerlijke rijsttafel? Voor 50 euro  heeft u een rijsttafel voor twee personen. Heel graag minimaal 24 uur van tevoren bestellen via info@bijrobbert.nl

De rijsttafel is af te halen in ons restaurant waar u kunt pinnen of contant kan betalen.

Indische rijsttafel Bij Robbert. 2 personen 50 euro.

Gerechten.

Nasi goreng 1
gebakken rijst
Rendang 2
Rundvlees gestoofd in kokos
Sate ajam 3 
kipsate in pindasaus
Sajoer boontjes 4
boontjes in zoete kokossaus
Sambal goreng telor 5
eieren in pittige saus
Sajoer lodeh 6
garnalen in groenten met kabeljauw
Bijgerechten.

Kroepoek,garnalen chips 7
Bawang goreng,gebakken ui 8
Seroendeng,kruidige kokosmix 9
Atjar tjampoer,groenten in zoetzuur 10
Atjar ketimoen,zoetzure komkommer 11
Kentang kering,pittige aardappel chips 12
Spekkoek,Indonesië zoete cake 13
Roedjak manis,fruit in zoete dressing 14


Bereidingswijzen.

  1.   Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
    2. Neem de bakjes met de cijfers (1 t/m 6). Haal de deksel niet van de bakjes af.
    3. Zet de bakjes in de oven voor 25 minuten.
    4. Haal in de tussentijd de deksels van de bakjes met de cijfers op de labels (7 t/m 12). Zet ze op tafels en strooi deze over de gerechten naar smaak.
    5. Neem de bakjes uit de oven na 25 minuten en haal de deksels er af, serveer het warme eten in in schalen of in de bakjes.
    6. De cijfers 13&14 zijn desserts

 

 

 

 



X