Scouting Bolaro houdt succesvolle stroopwafelactie

BODEGRAVEN- Scouting Bolaro heeft afgelopen week haar jaarlijkse stroopwafelactie gehouden. Scouting Bolaro verkoopt deze al 34 jaar en vrijwel iedereen in Bodegraven weet inmiddels hoe lekker ze zijn.
Op zaterdag gingen de Bodegraafse scouts, onder begeleiding, langs de deuren met de inmiddels bekende stroopwafels van Markus uit Waddinxveen. Naast de bekende stroopwafels waren er dit jaar ook weer de vega- en glutenvrije stroopwafels. De opbrengst van de actie is bestemd voor de aanschaf van nieuw spelmateriaal.

In de voorverkoop hadden de scouts via inschrijving al de nodige pakjes verkocht aan familie, buren en bekenden. In totaal zijn er 4.200 pakjes verkocht, een record voor de vereniging!

Scouting Bolaro heeft circa 100 leden verdeeld over verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen lid worden vanaf 5 jaar. Iedere week organiseert de leiding voor de leden leuke activiteiten in het clubgebouw De Zevensprong. Daarnaast gaan de kinderen op kamp. Mensen die meer informatie willen, kunnen kijken op www.bolaro.nl.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank