Vrolijke familievoorstellingen in de voorjaarsvakantie

Bodegraven-Reeuwijk – Heb je nog geen plannen in de Voorjaarsvakantie? Kom dan gezellig met je (o)pa, (o)ma, vriendjes en vriendinnen naar het Evertshuis op woensdag 21 februari. Er zijn twee leuke voorstellingen en tussendoor kun je je gratis laten schminken. 

HÉ, WIE ZIT ER OP DE WC? (2+)

Een balletdansend nijlpaard, een schaap onder de douche en een leeuw die een kussengevecht begint, ‘Hé, wie zit er op de wc?’ is een vrolijke beestenboel. Regisseur en schrijver Olaf van de Ven bracht twee prentenboeken van Harmen van Straaten samen tot één kleurrijke voorstelling over een klein, dagelijkse avontuur.

Twee boeken vol humor waarin een jongetje ons meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven. Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

KUNST (5+) 

‘KUNST’  is een voorstelling voor de hele familie waarbij ouders en kinderen op humoristische wijze worden meegenomen in het verhaal. Een ode aan de vrijheid, fantasie en creativiteit van kinderen. Een voorstelling waarmee jeugdtheatergezelschap ‘Onder het Buro’ laat voelen dat we allemaal verschillend tegen kunst én de wereld aankijken. Met enorm veel humor en interactie voor het publiek.

“De voorstelling zat goed in elkaar, het decor en de kostuums waren prikkelend. Goede voorstelling om op een leuke manier iets te leren en die ook voor volwassenen leuk is om naar te kijken. Het is een uitdagende voorstelling voor kinderen en dat vind ik goed. Ze hoeven niet meteen alles te begrijpen. Het zet aan tot meer leren over kunst.” Diede Blok, Zwolse Theaters.

Ga voor meer informatie en het reserveren van kaarten naar: www.evertshuis.nl/category/familievoorstelling

Praktische informatie

WOENSDAG 21 FEBRUARI

JEUGDTHEATERDAG

11.00 uur | Vanaf2Productie | HÉ, WIE ZIT ER OP DE WC? (2+) | € 11,50 met limo/lekkers

12:00 tot 14.00 uur | Schminken in de foyer | GRATIS

14.00 uur | Onder het Buro | KUNST (5+) | €13,50 met limo/lekkers

EVERTSHUIS Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | Tel. 0172-618484

Foto’s: Elodie Vreeburg & Moon Saris

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank