Sinterklaasactiviteiten in Bodegraven- Reeuwijk

Sinterklaas en zijn pieten zijn afgelopen zaterdag 12 november aangekomen in Nederland. Na veel problemen op de stoomboot kwam de Goedheiligman met zijn pieten aan met het vliegtuig. Het feest is begonnen! In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk staan de komende weken leuke Sinterklaas activiteiten op de planning. Rebonieuws.nl maakt voor jullie een overzicht!
Zaterdag 19 november 2022

Intocht Bodegraven

Tijdens de intocht zullen de Sint en zijn pieten aankomen in de Sluis van Bodegraven om 14.00 uur. Aansluitend zal hij nog iets doorvaren, waarna hij op zijn schimmel een tocht door het centrum van Bodegraven zal maken. Om 14.30 uur zal de Sint op het Raadhuisplein alle kinderen van Bodegraven toespreken. De Sint zal om ongeveer 15.30 uur weer vertrekken. De organisatie is in handen van de BOV. 

Sinterklaas en pieten bezoeken Nieuwerbrug

Zaterdag 19 november 2022 komt Sinterklaas met zijn Pieten naar Nieuwerbrug. Na jaren van geen bezoek is het dit jaar eindelijk weer zover! Sint is met zijn Pieten vanaf 13.30 uur in het Wierickehuis voor kinderen t/m groep 6. Deze audiëntie is uiteraard voor iedereen toegankelijk, mocht u ons een warm hart toedragen dan wordt een vrijwillige bijdrage enorm gewaardeerd.

Sinterklaas in Reeuwijk

De Sinterklaasintocht in Reeuwijk is van 12.45 uur tot 15.00 uur in Zalencentrum de Brug. 

Zaterdag 26 november 2022

Rebo Pakjes Jacht zaterdag 26 november 08.30 uur

Fanatiek speuren, blije gezichten en supertoffe cadeau’s: de eerste Rebo-PakjesJacht was vorig jaar een enorm succes! Dat smaakt naar meer, vinden wij. Daarom melden we met trots dat de tweede editie op zaterdag 26 november zal plaatsvinden! In de hele gemeente gaat jong en oud op zoek naar verstopte cadeaus. Een mooi moment om iedereen de kans te geven op een cadeautje tijdens de feestdagen. Met dank aan de Sponsoren kunnen wij veel pakjes gaan verstoppen!  Deze actie zetten wij breed uit op Rebonieuws.nl en onze succesvolle social mediakanalen met 10.000 volgers op Facebook en bijna 4000 fans op Instagram! Daar hebben we wel jullie hulp bij nodig.

Sinterklaas bezoekt Winkelcentrum Vromade en Rijnhoek Plaza

Zaterdag 26 november komt Sint en Pieten ook naar winkelcentrum Broekvelden van 11.00 tot 12.00 uur. Aansluitend gaat Sinterklaas een bezoekje brengen aan Rijnhoek Plaza. 

Aanvullingen op het programma zijn van harte welkom

 

 
 

Advertentie