Sportnieuws in gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Het nieuwe jaar is net van start en de sportverenigingen staan te popelen om weer aan de slag te gaan. Tijdens de nieuwe persconferentie wordt meer duidelijk wanneer de competities weer worden hervat. Wij houden jullie daarom graag op de hoogte wat er speelt in de winterstop. 
Geen Judo toernooi

Het Goederaad-judotoernooi voor zaterdag 15 januari in de Sporthoeve gaat niet door.  Het is het zoveelste sportevenement dat sneuvelt door de corona-maatregelen. Eric Zwaan van Chikara Sport, de organisator van het toernooi, heeft niet willen wachten hoe het nieuwe persmoment van het nieuwe kabinet op 14 januari zal uitpakken. De judoka’s hebben onvoldoende kunnen trainen voor het toernooi, waardoor het  eigenlijk niet verantwoord is om zonder training aan een toernooi te beginnen.

RVC’33 heeft nieuwe trainer

RVC ’33 heeft overeenstemming bereikt met Jack Harmsen als hoofdtrainer voor het komende seizoen 2022-2023. Hij wordt de opvolger van Bert Potuyt die het lopende seizoen nog bij de Reeuwijk-Dorpers zal gaan afmaken.

ESTO zoekt nieuwe trainer

Voor het seizoen 2022-2023 is v.v. ESTO te Bodegraven op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie. ESTO is een stabiele vereniging met gezonde ambities. Dit seizoen speelt ESTO 2e klasse op de zondag, komend seizoen stappen we horizontaal over. Het tweede elftal komt momenteel uit in de reserve 1e klasse. Bekijk hier de vacature

ESTO tijdelijk een veld minder 

ESTO-voorzitter Martijn Verlaan vraagt zijn leden de komende maanden voor veel flexibiliteit en geduld. Vanaf 28 maart, volgens de planning, wordt een start gemaakt met het verplaatsen en de realisatie van het 2e grasveld en dat zal dan vanaf dat moment niet bespeelbaar zijn.

Bron: BR6X