Springmaand bij gymnastiekvereniging Heres Bodegraven

blank

De maand november stond bij gymnastiekvereniging Heres echt in het teken van springen op de airtrack, trampoline, plank kast en over de pegasus. Zaterdag 26 november deden zes teams van Heres mee aan de springwedstrijden in Gouda. Twee teams van 8-9 jaar, twee teams 10-12 jaar, één team 10-16 jaar en één team 15 jaar en ouder.

blank


De turnsters lieten mooie salto’s, radslagen, handstanden en veel rechtstandige sprongen zien. Daarbij streden de teams van Heres tegen andere turnsters uit  Noordwijkerhout, Nieuwkoop, Gouda, Bodegraven, Valkenburg en Lisse. Heres ging naar huis met wel 10 bekers. Doordat niet alle turnsters mee konden doen aan de wedstrijd in verband met leeftijd, hebben de trainsters van Heres ook een springshow georganiseerd. Tijdens deze springshow met als thema ‘Vlieg met Heres de wereld over’ lieten alle turnsters en turners vanaf groep 3 tot en met groep 8 prachtige sprongen aan het publiek zien.

Iedereen was tijdens deze show van harte welkom om te komen kijken. Elke groep had een eigen teamnaam verzonnen zoals team Frankrijk, met als gevolg dat ze een zelf verzonnen sprong ‘de croissantjessprong’ aan het publiek konden laten zien. Een echte springmaand bij Heres! Spring jij de volgende keer ook met ons mee? Kijk op www.heresbodegraven.nl voor alle informatie.

blank blank blank blank

Advertentie

blank