Tantes Bianca en Jorinda bij Radio 538! Al €9200,- tegen kinderkanker

Al een aantal weken volgen wij tantes Bianca en Jorinda uit Bodegraven-Reeuwijk. Met hun initiatief binnen ‘Missie 538’ zamelen zij geld in voor het Prinses Máxima Centrum. Vanmiddag komt de actie tot zijn einde. Terwijl de laatste donaties binnenstromen, kunnen wij alvast concluderen dat de dames een prachtige bijdrage leveren aan uitzicht op 100% genezing van kinderkanker. De teller staat momenteel op 9200 euro. Doneren kan nog tot 17:00 uur via deze link
Een diagnose als kinderkanker hoopt niemand ooit te hoeven ontvangen. Verdrietig genoeg beleven een aantal families deze realiteit wél. Ook hier in Bodegraven-Reeuwijk. Één van deze families komt daarom in actie. Tantes Bianca en Jorinda halen geld op voor ‘Missie 538’: een initiatief waarmee Radio 538 inzamelt voor speciale clean rooms in het Prinses Máxima Centrum. Clean rooms vergroten de overlevingskans van kinderen met kanker. Deze kwestie grijpt de dames persoonlijk aan, omdat hun nichtje van tweeënhalf afgelopen september de diagnose nierkanker kreeg en strijdt tegen de ziekte in het Prinses Máxima Centrum.

‘’Wij willen dat alle kinderen de hulp kunnen krijgen die zij nodig hebben. Zo hopen we een heleboel families deze onzekere, zware periode te besparen”, Vertelt Jorinda.

‘’Meestal kan een goed doel zo’n ingezameld geldbedrag besteden aan verschillende belangen. In dit geval niet; alles gaat naar deze behandeling. De methode biedt extra hoop voor kinderen die nu uitbehandeld zijn. Met onze bijdrage hopen wij dat uiteindelijk ook deze 25% een veelbelovend vooruitzicht te wachten staat. De clean rooms vormen een belangrijke stap richting uitzicht op 100% genezing.’’, aldus Bianca.             

 

   

 

Advertentie