Uitbreiding van de Knikker Keukens, Badkamers en Tegels

Donderdag 22 december 2022 heeft wethouder Gerard van As namens de gemeente Alphen aan den Rijn samen met Bodegraver Arjan de Knikker een overeenkomst ondertekend voor de uitbreiding van de Knikker Keukens, Badkamers en Tegels. De Knikker gaat op de van Foreestlaan 11 eerst de showroom uitbreiden met een experience center. Daarna, als de milieubelemmering van twee bedrijven in de omgeving is weggenomen, start de tweede fase van het project en worden er op deze locatie maximaal 55 appartementen gebouwd. De ontwerpen komen uit de pen van architect Ben Kraan uit Bodegraven.
Deze plannen van De Knikker sluiten goed aan bij de wens van de gemeente om Rijnhaven Oost te transformeren naar een gebied waar gewoond, gewerkt en gerecreëerd wordt en waarbij de haven weer van de stad wordt. Omdat hier geen sociale woningen gebouwd worden, stort het bedrijf een bijdrage in het vereveningsfonds. Met deze bijdrage kunnen elders binnen het project Havenfront sociale woningen gebouwd worden.

Sportclubs in Bodegraven

De Knikker Keukens is nauw betrokken bij de sportverenigingen in Bodegraven. Zo zijn ze 1 van de hoofdsponsoren van Rohda’76 en jarenlang op het shirt mogen prijken van AKV Vriendenschaar. 

 

 

Advertentie