Thijs Mansier legt functie als centrummanager neer

Sinds 1 augustus 2020 is Thijs Mansier door de BOV aangetrokken als centrummanager. Afgelopen week heeft hij aan de BOV zijn ontslag aangeboden. Thijs: “Ik heb dit gezien als een mooie kans om iets te betekenen voor Bodegraven, maar heb voor mijzelf bij aanvang een kader gesteld. Naast centrummanager ben ik tevens ondernemer en deze twee rollen moet ik naast elkaar kunnen vervullen en moeten elkaar niet bijten. De laatste maanden heb ik gemerkt dat deze 2 posities steeds vaker met elkaar gingen schuren. Zeker na het openen van een nieuwe horecazaak in het dorp. 
Men heeft mij wel eens gevraagd hoe ik de combinatie zag, maar ik had deze voor mijzelf altijd duidelijk. Tot het moment dat ook het gemeentelijk bestuurlijk orgaan deze twee rollen tegenover elkaar heeft gezet in een geschil met mij als ondernemer. Dit was voor mij het punt waarop ik heb moeten besluiten om het centrummanagement neer te leggen. 

Toen ik werd aangesteld als centrummanager had ik niet verwacht dat we nog een jaar te stellen kregen met corona maatregelen. Desalniettemin ben ik blij met de zaken die we wel als BOV hebben kunnen waarmaken. Ik wil de BOV graag bedanken voor het gestelde vertrouwen.”

X