Tieners, schermtijd en jouw gezin

Elke week zie je wel een nieuwsbericht voorbij ziet komen over hoe slecht het is voor kinderen om achter een scherm te zien. Tegelijkertijd is het nodig voor school en hun sociale leven. Waar leg je als ouder de balans? Hoe geef je die grenzen aan in het gezin? Therapiepraktijk, Groei door Ervaring in Reeuwijk, geeI daar op 19 en 22 februari antwoord op in hun tweedelige workshop.
“We krijgen de vraag steeds vaker van ouders,” zegt Karien, oprichtster van Groei door Ervaring. “Mijn kind heeI de laptop nodig voor huiswerk en gebruikt de om met vrienden te praten, maar wanneer weet ik dat het teveel is? En hoe kan ik daar grenzen in trekken bij mijn Aener?”. Het is erg lasAg om daar als ouder of opvoeder je weg in te vinden, geeI Karien aan. “Daarom hebben we besloten om een workshop te organiseren speciaal voor ouders en opvoeders van Aeners.”.

De workshop Digitale Balans bestaat uit twee avonden op 19 en 22 februari. “Het is echt niet zo dat elk scherm slecht voor je is,” merkt Karien op. “Het biedt ook mogelijkheden en de balans ligt voor iedereen ergens anders. Voor ouders is het zeker een uitdaging, maar niet een onmogelijke. Iedereen kan de Digitale Balans vinden voor hun gezin.”

Benieuwd naar de workshop? Je kunt je nog opgeven voor de workshops door te mailen naar bounz@groeidoorervaring.nl

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank