‘Verlies in Zevenhuizen’

blank

Vrijdag 9 februari speelde VSTS dames 1 tegen de koploper: ZVH dames 2. De eerste set begon met: Judith Terpstra, Zoë Schouten, Kirsten van der Lecq, Mirjam van der Kruk, Krystel Termorshuizen, Olivia van Wijngaarden en Floor Koren. De dames uit Bodegraven zaten niet vanaf het begin in de wedstrijd en ZVH liet ze ook niet in de wedstrijd komen. VSTS dames 1 had moeite met de aanvalskracht van ZVH. ZVH vond de gaten in het veld aan de kant van VSTS gemakkelijk en scoorde daardoor veel punten. VSTS verloor met 12-25. 

In de tweede set kwam Karin van Rijn in het veld op de diagonaal positie. Het spel van ZVH was sneller dan dat van VSTS en daarom was het moeilijk om een goede blokkering neer te zetten. ZVH kon met gemak om de blokkering heen slaan en de ballen werden voor de dames in het achterveld lastig om eruit te lopen. VSTS verloor met 10-25. 

De derde set begon met Krystel Termorshuizen op het midden en Zoë Schouten werd op de buitenkant ingezet. De passende dames van VSTS konden de ballen goed bij Judith Terpstra brengen. Zij verdeelde het spel goed, maar de aanvallende dames kregen de ballen niet op de grond aan de andere kant. Ook deze set werd verloren met 8-25. 

In de vierde set werd door VSTS dames 1 doorgegaan met het harde werken. Deze set liet weer hetzelfde beeld zien als de voorgaande sets. Er werden al meer ballen van de grond gehouden dan in set 1, maar ZVH kon nog steeds veel punten achter elkaar scoren. VSTS verloor met 10-25. 

De wedstrijd tegen ZVH was een 0-4 verlies voor VSTS. Er zijn zeker mooie momenten geweest, maar de dames uit Bodegraven konden hun beste spel niet laten zien. De volgende wedstrijd spelen ze thuis tegen Vollingo dames 3. 

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank