1

TV-ploeg Man Bijt Hond in Bodegraven

Bodegraven staat in de kijker bij TV-programma Man Bijt Hond. Een cameraploeg kwam thuis bij Heleen, John en zoon Johan Vredeveld-Tuls. De ploeg is daarvoor ook bij hun buren langs geweest, dat is gisteren uitgezonden. “Aan de buurvrouw werd gevraagd of ze iemand kende die iets meegemaakt had of met een speciale hobby, en toen stuurde ze de ploeg naar ons.” vertelt Heleen. 
“Het was echt heel leuk. Toen ze voor de deur stonden toen schrok ik best wel, maar het was heel leuk ja.” aldus Heleen. Er worden luchtige maar ook heftige dingen besproken in de aflevering. Zo gaat het over de ziekte die John heeft gehad en het auto-ongeluk dat Johan heeft meegemaakt, zo’n zes jaar geleden. “Ze [de mensen van de tv-ploeg] vroegen zelf of we nog wat mee hadden gemaakt. Ik vond het best wel eng, maar je praat er nu veel makkelijker over dan in begin. Ze hebben alle twee een engeltje op hun schouder gehad.” aldus Heleen over haar zoon en man.

Inmiddels hebben ze de aflevering teruggekeken. “Het was met een lach en een traan. Dat wil zeggen, ik moest er om lachen, maar toen Johan vertelde over zijn ongeluk en de camera naar de foto’s van mijn ouders ging, moest ik wel even slikken.” 

Terugkijken

De familie kijkt er goed op terug. “Het was een leuke ervaring, en achteraf hebben we er vreselijk om gelachen.”

De aflevering zelf is inmiddels ook terug te kijken; de familie Vredeveld-Tuls komt vanaf 20:00 in beeld. 

Ook hond Lady was van de partij.

X