Warmtepomp avond; kan ik van het gas af..?

blank

Voor heel veel mensen is dit een prangende vraag waar men in deze tijden mee worstelt. Het gas en de elektriciteitsprijzen rijzen de pan uit en de bereidheid neemt rap toe om te gaan investeren om de energierekening flink omlaag te brengen. Maar wat komt daar dan allemaal bij kijken; wat zou je allemaal moeten doen om daadwerkelijk van het gas af te kunnen gaan? Vloer-, spouw, vloer- en dakisolatie, hoe ventileren, zonnepanelen, een warmtepomp? En wat kost dat dan allemaal en wat levert het uiteindelijk op. Hoe zit dat met subsidies?

blank


Robèrt Smits (energieprestatie adviseur) en Marcel Bosch (energiespecialist) worden in het dagelijkse leven veelvuldig geconfronteerd met dit soort vragen en zijn ook in hun eigen huizen actief met deze problematiek.

En juist omdat er zo vaak vragen op hen afkomen hebben zij besloten een paar bijeenkomsten te organiseren waarbij geïnteresseerden met hun vragen kunnen komen en men daarover van gedachten kan wisselen.  Tevens is Remeha aanwezig in de persoon van Bert Rutte die uitleg komt geven over de werking, soorten en aansluiting of het geïsoleerde gebouw mbt warmtepompen en of hybride warmtepompen.

De eerste avond staat gepland op 24 november in de grote zaal bij Rijngaarde en begint om 19.30 uur. De avond is kosteloos en er is ruimte voor 20 personen. We vragen u zich van te voren op de geven middels een email aan mail.bosch@gmail.com

Foto: Pixabay.nl

Advertentie

blank