Werkcafé Midden-Holland komt nóg dichterbij, nu in Bodegraven

blank

Heb jij op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? Dreig je binnenkort je baan te verliezen? Vind je je werk niet meer leuk of houdt je baan op te bestaan? Droom je van een diploma, omdat je die nu nog niet hebt of wil jij je laten omscholen? Ben je ondernemer en denk je erover in loondienst te gaan? Ben je genoodzaakt je koers te veranderen of te stoppen met je bedrijf?

blank


De adviseurs van het Werkcafé on tour staan vandaag (26 september) op de weekmarkt in Bodegraven. Lokale inwoner Sabrina van den Hoek gaat graag met jou een gesprek aan op het Raadhuisplein. Eén plek waar je naartoe kunt met al je vragen over werk, vacatures, scholing, begeleiding en leerwerktrajecten. Je kunt vrij inlopen. Het is vrijblijvend, kost je niets en we zijn er voor iedereen!

Elke dinsdagmorgen is het Werkcafé in het Huis van de Stad in Gouda en maandelijks op dinsdagmiddag in Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Voor alle inwoners van jong tot oud. Starters, werknemers, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk. Loop zonder afspraak binnen.

Unieke samenwerking
WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en Leerwerkloket werken samen in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Zo kunnen de adviseurs van deze organisaties de juiste ondersteuning geven.

Jouw verhaal
Tijdens het Werkcafé luisteren we naar jouw verhaal. Samen bepalen wij hoe we jouw kans op werk kunnen vergroten. We helpen jou met bijvoorbeeld een competentietest, sollicitatietraining, loopbaangesprekken, opleidingen, inzicht in beroepen of zelfs al met een baan die bij jou past! Bezoek het Werkcafé en maak je stap naar (ander) werk of (om)scholing. Welkom!

Advertentie

blank