rode-poster-jpg

Winterfair Zwammerdam komt er weer aan

Op vrijdag 23 november om 16.00 uur start de 2e Winterfair van Zwammerdam in de Zwanenburcht aan de Buitendorpstraat 5. Tot 21.00 uur kun je rondkijken, sfeer proeven, ideeën opdoen en natuurlijk ook aankopen doen.
Het aantal kramen is groter dan vorig jaar, dus neem er de tijd voor. Lekker slenteren langs de kramen met hebbedingen, tuinornamenten, de zeepkist, bloembollen, kettingen, brocante en natuurlijk de wellness-hoek.

Voor uw gemak wordt er meer aandacht besteed aan het culinaire deel, zodat je gezellig kunt blijven mee eten en niets hoeft te missen. Koffie, thee, limonade, lekkere koeken; de bar is geopend. De Witte Gravin, onze lokale palingroker, maar ook Prik en Proost, Eigen bereid en Pasta con Sugo bieden een gevarieerd aanbod voor elk wat wils.

Bij PacoVinha kan je een lekker wijntje proeven, een glaasje kopen, maar het is ook mogelijk om een fles (of doos) te kopen voor thuis. Een glas frisdrank of een biertje zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Wat kun je naast de kramen nog meer verwachten: een fotopunt voor een originele foto, en de nostalgische koffiehoek.

Laat je informeren over een cursus Yoga of boek een workshop handlettering. Inspiratie opdoen kun je ook opdoen bij de modeshow van Ellenz Boetiek, of in de kraam van Tom-du kinderkleding.
Ook aan de kinderen wordt gedacht; ‘eenmanscircus Allerhandt’ komt weer langs en je kunt je laten schminken. Je kunt zelfs kijken naar een demonstratie van een glasblazer.

De entree van de Winterfair is natuurlijk gratis. Via Zwammerdam.net blijf je op de hoogte van al het nieuws rondom deze Winterfair.X