Winterse Forza sferen

Afgelopen vrijdag werd de winter gevierd door de dansers van Studio Forza met twee uitverkochte shows in het Evertshuis. Alle dansergroepen uit Bodegraven, Alphen aan den Rijn en Driebruggen deden mee. De rode draad was het klassieke verhaal van de Notenkraker, wat onlosmakelijk is verbonden met dans. Dit werd niet alleen verteld door de dansers, maar ook uitgebeeld door de toneelspelers uit de musicalklas.
De wintershow is een mooi moment om te laten zien aan familie en vrienden wat er al geleerd is in de eerste weken na de zomervakantie. De peuters en kleuters van groep 1 dwarrelde als sneeuwvlokjes over het podium, de danspieten verrasten met cadeautjes en de urban 15+ en dansmix 12+ stonden in formatie als vrouwenleger. Zo waren jong en oud vertegenwoordigd in deze show die alle winterse tradities moeiteloos in elkaar deed overlopen. 

Het publiek genoot zichtbaar en klapte enthousiast mee bij de uptempo nummers van de Urban boys en de Updance. Na afloop waren er warme woorden voor de dansers, choreografen en helpende handen achter de schermen. Ook in deze toch wel drukke pre-december tijd viert de Forza-Family de winter met elkaar. 

Tekst: Lisanne van Uunen

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank