juli, 2019

03jul19:00Drumspektakel woensdag 3 juli 2019 om 19:00 Evertshuis Bodegraven

blank

Meer

Event Details

De drummers & slagwerkers van het Muziek Collectief Bodegraven nodigen u uit te komen kijken en luisteren naar het Drumspektakel 2019. Tijdens dit concert zullen de leerlingen popnummers spelen van bekende bands en artiesten waaronder: Sia, Imagine Dragons, AC/DC, Coldplay & the Chainsmokers, Queen en Linkin Park.

Ook zal er deze avond een bijzonder spektaculair Japans slagwerkensemble stuk uitgevoerd worden, verder duetten op vibrafoon & marimba. Daarnaast hebben de slagwerkers een zeer bijzondere act ingestudeerd waarbij de uitspraak “opgeruimd staat netjes” centraal staat.

Aan het slot van het concert het jaarlijks terugkerend hoogtepunt “the massed drums” waarbij op bijna 15 drumsets gezamenlijk nummers van Ava Max en de Nederlandse DJ Martin Garrixs gespeeld zullen worden, kortom een zeer gevarieerd programma met voor een ieder wat wils.

Iedereen is van harte welkom, familie, vrienden, kennissen, belangstellenden. De toegang is gratis, een spontane gift ter bestrijding van de kosten na afloop van het concert wordt zeer op prijs gesteld.

INFORMATIE:

Datum: Woensdagavond 3 juli,  aanvang concert 19:00 uur

Locatie: Theaterzaal Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven                                                                

Tijd

(Woensdag) 19:00

X