De Langste Lunchtafel van Bodegraven

Op woensdag 21 juni staat de Langste Lunchtafel van Bodegraven op het Raadhuisplein in Bodegraven. Een gezellig en smakelijk samenzijn voor ouderen, georganiseerd door ZorgMies ’t Groene Hart en volledig gesponsord door lokale ondernemers.

Initiatiefnemer Jolanda Malipaard is wel gewend om vanuit haar mantelzorgorganisatie nét dat stapje extra te zetten voor haar cliënten. Hiermee wil ze een belangrijke bijdrage leveren aan het verkleinen van eenzaamheid en het creëren van gezelligheid in het leven van ouderen. Zo stond het idee van de Langste Lunchtafel van Bodegraven al jaren op haar wensenlijst. En dit idee sloeg ook aan bij anderen, nadat zij hierover met verschillende lokale ondernemers van gedachten wisselde.
Ben van ’t Hof van de Buren was de eerste ondernemer die volmondig ‘ja’ zei en haar helpt bij de organisatie. Al snel volgden er meerdere ondernemers die graag een bijdrage leveren, waaronder 2Rent4You, Brood & Ko, Punt Komma, De Zoete Inval, TukTuk fabriek, Veldsink Advies, Ronald Verloon Uitvaarten, Slagerij Rietveld, Jumbo Langerak, Van der Heiden Kaas en Drukkerij Domburg.  

Om 11.30u worden de gasten ontvangen met een kopje koffie of thee. Daarna eten ze gezellig met elkaar. Om 14.00u. kan iedereen met een voldaan gevoel weer naar huis. Dit evenement is mogelijk dankzij de inzet van vrijwilligers.

Er zijn nog plekken vrij. Bent u of kent u iemand voor wie dit een fijn uitje is? Aanmelden kan bij ZorgMies ’t Groene Hart op telefoonnummer 0172-787 560 of per mail groenehart@zorgmies.nl.
U kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen op het kantoor aan de Prins Hendrikstraat 13 in Bodegraven.Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank