Tegenvaller voor dorpswinkel in Nieuwerbrug

Een jaar na de verwoestende brand die zijn dorpswinkel trof, heeft Dhia een nieuwe weg ingeslagen door zich te richten op de verkoop van brood, gebak en avondeten en drinken. Het was een halverwege juli een heuglijke voor Dhia en zijn team, maar helaas staat er een onverwachte uitdaging voor de deur.

Met het enthousiasme van de heropening nog vers in het geheugen, heeft het noodlot opnieuw toegeslagen. Dhia, de gedreven eigenaar van de Dorpswinkel, is gediagnosticeerd met een acute dubbele nek hernia. Artsen hebben geconstateerd dat een spoedoperatie noodzakelijk is om zijn gezondheid te waarborgen.

Door deze onverwachte wending is het team genoodzaakt om de winkel na zaterdag 5 augustus tijdelijk te sluiten. Het welzijn van Dhia staat voorop, en zijn team zal er alles aan doen om hem te steunen tijdens zijn herstel. De tijdelijke sluiting betekent dat het karakter van de dorpswinkel, met zijn persoonlijke touch voor dagelijkse boodschappen, even zal moeten wijken.

Dit staat o.a. te lezen op de Dorpswinkel Nieuwerbrug pagina.

“Wij vinden het ontzettend jammer dat wij na alle tijd en moeite die wij erin hebben gestoken onze deuren weer moeten sluiten. Helaas is het momenteel niet anders.”

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank