Bestel hier je kerstmenu in Bodegraven-Reeuwijk

Sinds dit weekend zijn de restaurants in heel Nederland weer gesloten. We zitten weer in een Lockdown. Lokale ondernemers bieden veel online en bezorgen en/of afhalen is mogelijk. Wij zetten de mogelijkheden voor de Kerst bestellingen op een rijtje!
MET KERST BESTELLEN BIJ ANDERS!

Vanwege nieuwe maatregelen gaan wij ons vanaf nu volledig toeleggen op afhaal en bezorging. Zo ook met de kerstdagen. Net als vorig jaar komen we, indien gewenst, de bestelling gesplitst bezorgen; overdag uw koude bestelling (tot 16.00/16.30) en in de avond de warme gerechten. Het is al warm dus hier hoeft u niets meer aan te doen! Zodoende kunt u rustig genieten van uw tapasdiner aan huis. Het hele weekend is ons menu uitgebreid met heerlijke kerstgerechtjes.

Team Anders wenst u alvast fijne dagen toe! xXx

Uw bestelling plaatsen? www.bestellen.restaurantanders.nl

Restaurant in Het Bonte Varken

We doen weer de afhaalboxen met de kerst! U kunt bij ons onderstaand menu afhalen op 24 december 17.00 tot 20.00 of 25 december 14.00 tot 17.00. Thuis maakt u de gerechten makkelijk zelf af. Natuurlijk ontvangt u hierover uitleg. We gaan een heerlijk 4* of 5** gangenmenu voor u bereiden.

Maar dit jaar gaan we net als vorig jaar weer afhaalboxen doen met de kerstdagen. U kunt nog tot aanstaande donderdag bestellen en op 24 of 25 december kunt u de boxen komen afhalen. Alle gangen zijn makkelijk door u af te maken met behulp van een beschrijving! Maar laat u creatieve tijd vooral de vrije loop.

Wij, Just Yvonne, Jorn en de rest van het team van ‘In het Bonte Varken’ willen u in ieder geval een fijne en gezonde feestdagen wensen.

Bonita Bodegraven

Kerstdiner: Bezorging & afhaal. Bestellen kan tot uiterlijk 23 december 20:00 uur. Wij bezorgen dit menu op 24, 25 of 26 december bij u thuis! Geef uw bestelling door via info@bonitabodegraven.nl of 0172 612 476. Alle info over “kerst bij Bonita” kunt u vinden op onze website!

W: www.bonitabodegraven.nl
E: info@bonitabodegraven.nl
T: 0172 612 476
Nutspassage 1, 2411 AD Bodegraven

Restaurant de Munt

Speciaal voor de feestdagen hebben wij voor u een heerlijk kerstbrunch/lunch voorbereid.  Bestellen doe je hier.

Amigos

Wij zijn 1e en 2e Kerstdag geopend voor afhalen en bezorgen! Klik hier om je bestelling door te geven!

Restaurantje aan de Rijn

Bij deze onze kerst proeverijbox. Bestellen? 0172-616776 Of naar gvdb@restaurantjeaanderijn.nl

Meer informatie vindt u op www.restaurantjeaanderijn.nl

Fijne dagen en stay save.

Het Vaantje in Reeuwijk

’t Vaantje in Reeuwijk biedt met Kerst een feestelijk dinermenu aan. Geniet van de fameuze klassieker, Beef Wellington. Ook verkrijgbaar met zalm of vegetarisch met portobello. Maak het jezelf gemakkelijk met één van hun uitgebreide borrelplateaus of het 4 / 5 gangen kerstdiner. Bestel voor donderdag 14.00 uur online via www.vaantje.nl of bel 0182-513 811.

Kerstdiner bij het Wapen van Reeuwijk

Heeft u thuis altijd al eens willen koken als een echte chef? Bestel dan ons kerstmenu! Wij bereiden alles voor en u hoeft alleen de gerechten nog maar op te warmen en de borden op te maken. Uiteraard krijg u van ons een uitgebreide omschrijving, inclusief foto’s, hoe u dit moet doen. Met een paar handelingen tovert u een mooi diner op tafel! Als u op de onderstaande afbeeldingen klikt, ziet u precies waaruit het menu bestaat. U bepaald zelf welke gerechten uit het menu u wilt. Ook een geheel vegetarisch menu en een kindermenu staan hierbij.

Er zijn meerdere menu’s beschikbaar. 

Restaurant HAPPZ

Helaas ook geen brunch in ons restaurant dit jaar. MAAR er is ook GOED nieuws. Onze brunch- en dinerboxen voor thuis zijn nog steeds te bestellen! Nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben, bekijk ons volledige menu online: www.restaurantinreeuwijk.nl/feestdagen.

Restaurant Het Zwaantje

Gewijzigde plannen met de kerstdagen? Bestel dan snel een van onze afhaalmenu’s! Bestellen kan tot en met aanstaande donderdag 23 december. *vegetarisch menu ook mogelijk! Bestel hier

 

Restaurant bij Robbert

Bij Robbert blijft tijdens de Kerstperiode gesloten. Afhankelijk van de maatregelen zullen zij in 2022 weer opengaan. 

Advertentie