Anja Bakker wint Bizway – Rebonieuws.nl EK poule!

De Bodegraafse Anja Bakker mag zich de trotse winnaar noemen van de Bizway – Rebonieuws.nl EK Poule. Van ongeveer 50 deelnemers mocht zij de eerste prijs in ontvangst nemen. Op het hoofdkantoor van onze sponsor Bizway kreeg ze de Nintendo Switch familie bundel t.w.v. € 460,- 
Anja is blij: “Ik heb de meeste punten behaald bij het voorspellen van een gelijkspel. Ik heb vaker 1-1 gezegd en dat die wel klopte. Bij 1/8e finales verloor ik best veel punten, en toen een paar plaatsen gezakt om later weer terug te vechten om uiteindelijk Italië als Europees Kampioen te kiezen en de poule winst te halen.”

Bedankt!

Wij willen verder iedereen bedanken voor hun deelname! We hopen volgend jaar weer terug te zijn met een nieuwe poule en een beter spelend Oranje; -) Wij danken verder Bizway voor de mooie prijzen!

Wat doet Bizway?

Bizway levert al bijna 20 jaar hosting en werkplekoplossingen aan sectoren die altijd moeten kunnen rekenen op een hoge beschikbaarheid en uitgebreide monitoring. We bieden onze klanten persoonlijke service, en ontzorgen volledig. Daar gaan we ver in: op elk moment van elke dag stappen we – indien nodig – in de auto om u de hulp te bieden die u nodig heeft. 

Bizway is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd. We zijn in het bezit van een ISAE3402 verklaring.

Wij leveren onder andere:

  • Hoogbeschikbare online werkplekken
  • Netwerk- en infrastructuurbeheer
  • Managed hosting voor (web)applicaties gericht op performance en hoge beschikbaarheid
  • Security diensten zoals endpoint security, vulnerability scanning en pentesting
  • Ondersteuning op locatie
  • 24/7 Monitoring en support

De prijzen!

X