thumbnail_image1

Aron loodst VSTS naar overwinning tegen VollinGo

Bodegraven – VSTS Heren 1 weet wederom te winnen van VollinGo H4 (nummer 2) in de competitie dankzij moedige support van Jeugdlid van de maand Aron!
Afgelopen zaterdag trad het door Kraan & Roos Constructie gesponsorde heren team van VSTS wederom aan tegen VollinGo H4. Vorige week was dit ook al de tegenstander en die wedstrijd werd door de Bodegravers winnend afgesloten.

De eerste set begon rommelig mede door een wisseling in de libero positie, waardoor het even zoeken was naar het vertrouwen. VollinGo was natuurlijk gebrand op revanche na de verliespartij van vorige week en maakte dankbaar gebruik van de zoekende mannen van VSTS. Deze set ging dan ook nipt verloren.

In set 2, 3 en 4 is VSTS geen moment in gevaar geweest en mede door de fanatieke aanmoedigingen van Jeugdlid van de maand Aron werden deze sets winnend afgesloten. Wederom een lekkere overwinning tegen een directe concurrent die nu echt op achterstand is gezet.

Zaterdag 7 december staat de uitwedstrijd tegen de nummer 4 op het programma: DOS H1 uit Schoonhoven. VSTS zal de koppositie moeten blijven verdedigen.

Ingezonden bericht

X