Lekkere winstpartijen heren en dames BZ&PC

Het was een goed weekend voor de hoofdmachten van BZ&PC. De heren speelden een prima wedstrijd tegen JAWS uit Amsterdam. De ervaren Amsterdammers doen het tot heden goed in de competitie en draaien bovenin mee. BZ&PC staat onderaan in een grote middenmoot groep.

In zwembad De Kuil ging het in een leuke beginfase gelijk op. Er waren veel fraaie goals te bewonderen. BZ kreeg vervolgens verdedigend meer grip op de Amsterdammers. Het liep uit naar 9-6. JAWS kwam goed terug tot 11-10. Met goals van Luke Rijnbeek en Joey Schellingerhout werd de 3e periode toch afgesloten met een 13-10 voorsprong. Het was vervolgens Rob Peek di met een schitterend schot de laatste illusie bij JAWS tenietdeed. De wedstrijd eindigde in een prima 16-12 overwinning. De ploeg van Herman van Tongerloo steeg met de overwinning naar de 6e plaats in de landelijke 1e klasse. Maar hebben nog een wedstrijd tegoed. 

De waterpolo dames deden goede zaken. Tegen het hoger geklasseerde De Zaan ging het tot diep in de 3e periode gelijk op. In de slotminuut van de deze periode werd het verschil gemaakt door Nienke Rombouts en Kaylee Schellingerhout, 5-3. Het werd nog spannend met 5-4. Het was Nicole van Jaarsveld die de bevrijdende 6-4 maakte. De wedstrijd eindigde in 7-4. De dames staan met dit resultaat op een 6e plaats in de landelijke 2e klasse.

Doelpunten heren BZ&PC
Joey Schellingerhout 6x, Jari Krijgsman 2x, René Peel Luca Groenendijk 2x, Luke Rijnbeek 2x, Rick Sandifort en Rob Peek.

Doelpunten dames BZ&PC
Nicole van Jaarsveld 2x, Kaylee Schellingerhout 2x, Nienke Rombouts, Noa van Ballegooijen en Jennifer den Besten

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank