ROAC en RVC in evenwicht

De tweede plaats in de competitie lonkt voor de tegenstander van RVC’33. ROAC heeft een goed seizoen en staan netjes achter koploper TAC’90. RVC heeft na de winterstop een opleving gehad en klom uit de degradatiezone.

De eerste helft was voor RVC. Het merendeel van het balbezit was voor de blauw-witte, die in het zwart speelde. De achterhoede kreeg van ROAC de mogelijkheid om op te bouwen, maar de Reeuwijkers wisten de stugge achterhoede van ROAC maar weinig te passeren. Romano Giorgini leek net voor rust zijn solo af te gaan ronden, werd gevloerd, maar de overtreding in het strafschop gebied werd niet gezien. Zo gingen de ploegen rusten met 0-0, waar RVC op meer had gehoopt.

De tweede helft zag er totaal anders uit. ROAC zette RVC onder druk en doordat RVC het grote veld nog groter maakte zat er altijd wel een tegenstander tussen als het naar voren probeerde te werken. ROAC zette aan voor een slotoffensief, dat ervoor zorgde dat RVC een aantal keer met wat geluk overeind bleef. Het geluk bleef aan Reeuwijkse zijde tot aan het eindsignaal goed van pas komen en ROAC wist niet te scoren. De spannende wedstrijd werd dus door niemand beslist en beide ploegen leken tevreden met een puntje.