Rohda’76-Sportief.Tygo.Zwaan.19.09.2020

Uitstekende start voor Rohda’76

Rohda’76 is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. In Woerdense Verlaat liet het team van Arjen Linstra thuisclub Sportief met lege handen achter: 0-3. Niet dat de opponent op voorhand tot de kampioenskandidaten behoort, maar dan moet je toch maar de volle buit binnen zien te halen: ,,We zijn geen moment in de problemen geweest en wij bepaalden wat er in het veld gebeurde’’, concludeerde Linstra na afloop. Een mooie opsteker voor de Rohda-coach en zijn elftal dat al na een kwartier op fluweel zat door doelpunten van Steven Holthuijsen en aanvoerder Mitchell van Waveren: 0-2, tevens de ruststand.
Ook in de tweede 45 minuten had Rohda’76 weinig te duchten van de thuisclub. De enige kans die de ploeg uit Woerdense Verlaat creëerde maakte doelman Luc Spannemaker op adequate wijze onschadelijk. Door een eigen doelpunt van Sportief liep Rohda’76 eenvoudig uit naar een 0-3 eindstand.

Komende zaterdag 26 september komt Kamerik naar sportpark De Broekvelden. De gasten verloren hun eerste wedstrijd met 3-2 van NSV’46. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Tygo Zwaan is meester over de bal. Foto Erik Dijk

Ingezonden bericht

X