Bekende nieuwe damestrainer voor damesselectie BZ&PC

De waterpolocommissie van BZ&PC presenteerde afgelopen weekend Jary Göbel vol trots als nieuwe trainer/coach van de damesselectie. De Bodegraafse eerstedivisionist heeft daarmee het begeleidingsteam voor het komende seizoen weer compleet. 




Göbel is een goede bekende van de club. Twee seizoenen had hij (samen met huidig Heren 1 coach Herman van Tongerloo) de herenselectie onder zijn leiding met het winnen van de ManMeer!-Cup als belangrijke mijlpaal.

Göbel kijkt uit naar zijn tijd bij BZ&PC ‘’Na een korte sabbatical begon het trainersvak weer te kriebelen. BZ&PC is een prachtige vereniging waar een jonge groep speelsters voor de toekomst ligt. De functie is goed te combineren met mijn werk (manager van het Alphense zwembad AquaRijn) en dus ligt er mooi fundament voor de toekomst.’’

De waterpolocommissie is verheugd met de komst van Jary Göbel: ‘’Naast het feit dat Jary en de club goed bij elkaar passen en een mooi verleden hebben, kan Jary een zeer mooie schakel zijn in de samenwerking met AZC/OZV op het gebied van de jeugd waar vanaf dit seizoen mee wordt gestart.’’ Aldus Laura Schaafsma, voorzitter waterpolocommissie BZ&PC.

Dat de ploeg mee wil gaan doen in ‘het linkerrijtje’ moge duidelijk zijn volgens aanvoerster Kim de Vor. ‘’We hebben een mooie basis liggen voor de toekomst, de samenwerking met Jary gaat daar een verdere bijdrage in leveren. Met de komst van een waardevolle speelster (welke later gepresenteerd zal worden), zijn we klaar voor het nieuwe seizoen en is de doelstelling het linkerrijtje’’.

Ingezonden bericht

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank