Disco-sponsorzwemmen geslaagd evenement door synchroonzwemsters BZ&PC

Vrijdag 18 januari hebben de synchroonzwemsters van BZ&PC alles gegeven tijdens het disco-sponsorzwemmen. Niet alleen in het water moeten de synchroonzwemsters zich presenteren, ook op het droge moeten de zwemsters er representatief uitzien. Dit seizoen is er een nieuwe kledinglijn voor BZ&PC ingevoerd. Daarom is besloten dat een deel van het sponsorgeld aan de nieuwe kledinglijn wordt besteed. Hierdoor kunnen de synchroonzwemsters het BZ&PC vest voor een gereduceerde prijs aanschaffen.




Om de vaart in het banen zwemmen te houden werd er muziek met een flinke beat opgezet. De meiden zwommen met een lichtje aan hun badpak, de grote verlichting in zwembad de Kuil was gedimd en de lampen onder water brandden. Onder het toeziend oog van veel ouders op de tribune zwommen 30 meiden in totaal maar liefst 80.625 meter oftewel 3225 banen. Een prestatie om trots op te zijn.

Na afloop kregen alle synchroonzwemsters een oorkonde, met hun gezwommen afstand, mee naar huis. Ook werden de top 3 synchroonzwemsters die het meeste sponsorgeld hadden opgehaald in het zonnetje gezet, net als de meiden die de meeste meters in hun baan zwommen. Door het enthousiasme van alle zwemsters is er een mooi bedrag opgehaald en kan de synchroonzwemafdeling wederom terug kijken op een geslaagde editie van het disco-sponsorzwemmen.

Ingezonden bericht

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank