Drie punten voor Dames BZ&PC

De Bodegraafse waterpolodames hadden een lastige avond in Sportcentrum De Kuil. Tegenstander VZV Njord uit Veldhoven pakte als rode lantaarndrager vorige week verrassend een punt tegen koploper Livo. BZ was hierdoor extra op haar hoede en wist met geconcentreerd spel de wedstrijd naar zich toe te trekken. In een duel zonder al te veel hoogtepunten werd er met 8-5 gewonnen.




“Mensen verwachten misschien dat we als nummer vier wel eventjes ruim gaan winnen van de nummer laatst, maar zo werkt het niet”, blikt coach Kloosterman terug. Dat was vorig jaar wel zo in de Tweede Klasse, maar op dit niveau zijn de verschillen klein. Iedereen kan van elkaar winnen, dat hebben de uitslagen tot nu toe wel laten zien. We hebben het vandaag gewoon goed gedaan. Weinig weggegeven en scoren op momenten dat het moet. Wel pech dat onze topscorer uitviel, dat zag er niet goed uit en zal wel even uit de running zijn. Een kans voor de jonge meiden om te laten zien wat ze kunnen.”

Volgende week zaterdag speelt de Bodegraafse equipe een uitwedstrijd tegen VZV in IJmuiden. Om 19:45 uur klinkt het eerste fluitsignaal.

Zaterdag 4 november

BZ&PC Dames 1 – VZV Njord Veldhoven: 8-5

Periodestanden: 3-2, 3-0, 1-1, 1-2

Doelpunten BZ&PC: Kim de Vor 4 (foto), Jennifer den Besten, Lisa Stolwijk, Suzan Kaynar, Marjolein Russchenberg

Saves keepster Patricia den Heijer: 4

Bron: Persbericht BZ&PC | Foto: OttenZien.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank