Eenvoudige zege Heren BZ&PC (5-18)

De Heren van BZ&PC hebben een eenvoudige overwinning bijgeschreven in de ongeslagen reeks. Het team onder leiding van Herman van Tongerloo en Tjeerd Schaafsma, verloor dit seizoen in zowel de oefenserie, beker als in de competitie nog geen wedstrijd en had ook nu geen problemen in Oosterhout. In Center Parcs achtige accommodatie, was het een speelkwartier voor de Bodegraafse mannen en won men met 5-18. Periodestanden (0-3; 0-6; 2-3; 3-6).




De coaches hadden lovende woorden over de jeugdspelers (Scott Scheerder en Stefan Sterk) ”Ze draaien bijna moeiteloos mee, durven langzaam het initiatief te nemen en dat resulteerde in een mooi doelpunt van Stefan. De door Scott opgezette actie eindigde jammer genoeg op de paal, maar de jongens pakken het snel op. Dit biedt perspectief voor de toekomst.”

Tevreden over het spelbeeld waren de coaches echter niet: ”Het is zonde dat we 5 tegendoelpunten krijgen, weliswaar 3 uit een strafworp, maar dat is tegen dit soort ploegen te veel. Daarentegen maakten we vele kansen niet af. Ondanks een aantal geblesseerde spelers, hadden we hier meer aan ons doelsaldo moeten werken in aanloop naar de komende twee weken.”

Het duo doelt daarbij op het beladen tweeluik dat de mannen te wachten staat. Komende zaterdag staat het sleutelduel in de beker te wachten in het Zeeuwse Vlissingen, een tegenstander die het naar verwachting zeer goed zal gaan doen. Twee weken later speelt de ploeg thuis tegen Haerlem, de titelfavoriet. BZ&PC zal er echter alles aan doen om deze wedstrijd te winnen.

Ingezonden bericht

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank