Grote bekendheid met filmpje ‘Fantastic training’ van BZ&PC

Vorig week maakte Ruud Gullit in de kleedkamer een filmpje na de gewonnen wedstrijd tegen Bulgarije. Coach Ton Kloosterman van Dames 1 van BZ&PC Bodegraven gooide zijn creativiteit in de strijd en maakte een parodie.




Waar is jullie filmpje allemaal te zien geweest?

“Voor zover bekend is het gedeeld op (Facebook)websites van BZ&PC, Waterpolo.nl, AD en NOS Sport. Verder super veel reacties gekregen van mensen die het gezien hebben. Ook van mensen die alle ophef rondom dit filmpje niet zo goed begrepen. Zij bleken het Ruud Gullit filmpje niet gezien te hebben en misten dat het een parodie was.”

Wilden de dames graag meedoen?

“De meiden vonden het prachtig. In eerste instantie leuk om een parodie te maken, maar ook de reacties die we kregen en de enorme hoeveelheid views en deelacties. Dit is ook een mooie manier om onze sport op een leuke en positieve manier onder de aandacht te brengen.” 

Hoe gaan jullie dit jaar om met deze bekendheid?

“Inmiddels is de storm weer gaan liggen en focussen wij ons weer op het seizoen. Zondag 17 september begint dat voor ons met een bekerwedstrijd tegen VZV. Zij komen naar de Kuil. Om 19:45 uur begint het.

In aanloop naar dit treffen spelen we nog een toernooi en oefenwedstrijden. Een week later begint de competitie met een verre uitwedstrijd tegen Livo uit Lichtenvoorde. We zullen een zwaar seizoen tegemoet gaan, na de promotie van afgelopen jaar. We hebben er super veel zin in”

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank