Heren BZ&PC winnen van LZ1886

En dat was al weer de 12e overwinning op rij. Nu werd LZ 1886 aan de zegekar geregen.  De Leidenaren hadden een week eerder het koploper VZV nog knap lastig gemaakt. In Leiden was BZ&PC echter duidelijke de sterkere ploeg. Het enige wat de Bodegravers na lieten was zichzelf goed te belonen door de wedstrijd snel op slot te schieten. Kansen werden voldoende gecreëerd.




 

Na de eerste periode stond het 0-2. Daarna liep BZ gestaag uit naar 1-5. De wedstrijd werd wat rommeliger doordat BZ de kansen niet benutte. LZ 1886 profiteerde van de mindere controle en kwam terug tot 4-6.

 

Na een time out door coach Andreas de Heij werd de wedstrijd weer onder controle genomen. Begin 4e periode benutte de goed spelende Luke Rijnbeek een overtalsituatie, 4-7. Daarna was de wedstrijd definitief gespeeld. Na het laatste fluitsignaal stond 5-9 op het scorebord.

 

De komende twee weekenden speelt BZ&PC twee thuiswedstrijden (aanvang 20.45uur) tegen respectievelijk De Warande uit Oosterhout en De Robben uit Hilversum.

 

Op de foto: Luke Rijnbeek

Ingezonden bericht 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie