Jeugd BZ&PC op kamp in Putten

Traditioneel start bij BZ&PC het seizoen met een kamp voor alle jeugdleden. Op vrijdagavond vertrok de groep van bijna 60 personen richting de kamplocatie in Putten. Het thema was dit jaar “Halloween” en dat werd de eerste avond ook gelijk al duidelijk. Bij het eerste spel moest er een levend spinnenweb gemaakt worden en bij het nachtspel moesten alle groepen stempels zoeken, zonder door de zombies gepakt te worden.  




De eerste nacht was voor iedereen erg kort, maar de Halloween Workout zorgde ervoor dat iedereen de dag weer goed doorkwam. Zelfs zo goed dat de lunch eindigde in een groot feest met een  lange polonaise door heel te ruimte. Na al het gefeest stond het volgende spel alweer op het programma. En op een Halloween kamp, speel je natuurlijk geen “levend stratego”, maar “dood stratego”. Alle spellen maakte hongerig, zodat de hamburgers met gebakken aardappeltjes goed smaakten. Na het avondeten stond de Bonte avond op het programma met de speciale gasten Hallo en Weentje. Alle kinderen, spel- en groepsleiding moesten hierbij zingen, dansen, proeven en voelen. Met soms angstige blikken en een hoop gegil als gevolg. Tot slot gingen alle groepen weer richting het bos om tijdens het nachtspel te zoeken naar letters. En letters was niet het enige dat gevonden werd, verschillende groepen kwamen ook wilde zwijnen tegen. Natuurlijk werden deze dieren wel met rust gelaten. 

Na een iets langere nacht slapen, stond zondagochtend alweer het laatste onderdeel op het programma. Tijdens de uitsmijter moesten de kinderen bloederige vingers eten, darmen happen en glijden op een zeepbaan. Nadat alle spullen waren ingepakt en het kampgebouw was schoongemaakt, kon iedereen moe en voldaan weer naar huis. 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank